• online@globstar.ro
  • Transport GRATUIT la comenzi de peste 300 lei fara TVA
Robot de pornire Jump Starter auto 12V Noco GBX55 BOOST HD Lithium 1750A Powerbank si Lanterna
1.201,99 Lei
cu TVA

Utilizare versatila Destinata pentru: autoturisme / camioane / livrari / echipamente agricole / motociclete / scutere / barci. 

Cod produs: A0113766

Cantitate

Robot de pornire NOCO Genius GBX55 BOOST Plus 1750A


X de la Extreme

Un design nou, cu putere de pornire extrema pentru motoare rapide si puternice. Va prezentam un nou tip de experienta de pornire rapida, cu cea mai recenta tehnologie PX Lithium care ofera o putere incredibila, incarcare ultra-rapida si versatilitate de neegalat. Acesta nu este un upgrade, este o serie complet noua. 

BOOST X

Cu mai multa putere de pornire, noul Boost X combina o putere extraordinara cu o usurinta de neegalat in utilizare, versatilitate si conductivitate maxima.

Echipat cu tehnologia USB-C care, combinata cu livrarea de energie, va ofera reincarcari rapide. Reincarca complet in 48 de minute sau trece de la 0% la salt, incepand cu doar 5 minute de incarcare. Cu USB-C Power Delivery, aveti puterea de a incarca aproape totul. Banca interna de energie furnizeaza 60 de wati de putere - atat in ​​interior cat si in exterior, pentru a alimenta fara efort dispozitivele noastre USB-C preferate, cum ar fi telefoane: tablete, laptopuri, articole portabile si multe altele.

UltraSafe 2.0 

Am luat tehnologia noastra UltraSafe si am imbunatatit-o. Este inca designul nostru simplu, fara greseli, cu tehnologie rezistenta la scantei si protectie la polaritate inversa, dar cu eficienta termica imbunatatita si gestionare a energiei pentru a oferi performante mai bune si o durata mai mare de viata a bateriei. Compatibil - Boost X este unul dintre cele mai versatile startere cu salturi de pana acum, cu o putere de pornire de 1750 amperi pentru motoare pe benzina de pana la 7.5L si diesel 5.0L.

Pachetul contine:

  • Robot de pornire cu baterie litiu GBX55
  • Adaptor (tata) XGC 12V 
  • XGC adaptor (mama) 12V 
  • XGC Cablu de extensie 
  • Cablu micro USB 
  • Saculet de depozitare 
  • Ghidul utilizatorului si informatii privind garantia

Cum se utilizeaza NOCO BOOST GBX55

VIDEO DEMONSTRATIV

https://vimeo.com/392312071

https://vimeo.com/392319831

https://vimeo.com/392325622

Pretul produsului include costul de 1,2 lei aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.

A0113766

No customer reviews for the moment.

Add a review

Your email address will not be published.Required fields are marked*

Produse asemanatoare

      

  • Ai nevoie de ...?