• Acoperire Nationala
  • online@globstar.ro
Lipici Poxipol sudura plastica transparenta 14 ml cutie visinie
10,98 Lei
cu TVA

Lipici Poxipol sudura plastica transparenta 14 ml cutie visinie

Cantitate

Poxipol este un adeziv universal bicomponent, usor de preparat si de utilizat, rezistent si durabil.

Caracteristici: adeziv cu caracteristici excelente, similar unei suduri plastice; se aplica in orice grosime, nu se contracta, nu se dilata si nu se deformeaza; nu se scurge chiar si aplicat pe suprafete verticale; nu contine solventi; rezistent la apa si uleiuri; rezistenta maxima o are la temperatura ambientala (20ºC); in functie de aplicatie, rezista pana la 120ºC; la rece, se aplica usor, ca o pasta, intarindu-se precum un metal; odata intarit, poate fi prelucrat mecanic prin: pilire, taiere, gaurire.

Utilizare: reparare: automobile, mobilier, jucarii, articole sportive, vesela, etc.; fixare: carlige si suporti pe pereti, manere de scule, etc.; construire / reconstituire: filete in lemn si metal, machete, etc.; etansare / reparare: fisuri in tevi si rezervoare de apa, combustibili lichizi sau ulei, din metal si alte materiale. Nu lipeste polietilena, polipropilena si teflon®-ul.

Mod de aplicare:

1. Asigurati-va ca suprafetele pe care se aplica sunt curate, uscate, fara urme de grasimi si oxizi. Se recomanda marirea rugozitatii suprafetelor foarte lucioase prin utilizarea unui abraziv pe suport de hartie.

2. Pentru amestecare, folositi Tava de amestecare autocuratitoare, desprinzand de pe aceasta aplicatorul.

3. Utilizati parti egale din fiecare componenta.

4. Amestecati pana obtineti o culoare uniforma.

5. Aplicati amestecul pe ambele suprafete de imbinare. Mentineti componentele ce urmeaza a fi asamblate presionate timp de 10 minute (daca este necesar folositi o banda elastica, band adeziva).

6. Rezistenta maxima este atinsa in 24 de ore.

7. Dupa utilizare spalati-va pe maini cu apa calda si sapun.

Fisa tehnica

Tip
Adeziv
Continut
14 ml.

No customer reviews for the moment.

Add a review

Your email address will not be published.Required fields are marked*

Produse asemanatoare

      

  • Ai nevoie de ...?